4gamers.be

Australië krijgt Call of Duty: WWII Valor Collection

Door Jay, 07-08-2017 12:09

De release van een nieuwe Call of Duty betekent ook weer de release van heel wat verschillende Collector's Editions. Hoewel sommige versies min of meer wereldwijd beschikbaar zijn, zijn er ook die enkel in bepaalde landen of regio's verkocht worden. In Australië bijvoorbeeld krijgen ze de Valor Collection. Die komt in twee versies, een Pro-versie en een gewone versie.

De Valor Collection Pro bevat de Pro Edition van Call of Duty: WWII, met de steelbook, game zelf en Season Pass. Verder bevat deze editie alle Valor Collection items, zijnde een bronzen standbeeld, een Nazi Zombies poster, een Blood Raven Sword Pin en Division Patches. De gewone editie bevat hetzelfde, maar dan zonder de Season Pass.

De Valor Collection Pro is er enkel voor PS4 en Xbox One en kost omgekerend ongeveer 180 euro. De gewone versie is er voor pc, PS4 en Xbox One en kost ongeveer 155 euro. In Australië word de speciale Collector's Edition exclusief verkocht via EB Games.

Reacties

 • Heervristi

  pfff al die regio exclusive edities steken wel wat tegen op den duur. Ik was toch niet van plan om het te kopen, maar dit is echt dwaas voor diegene die het wel willen kopen. En waarom is het toch altijd PS4/XBONE???!!! waarom wordt de pc versie toch altijd links gelegd?

  Reactie aangepast door Heervristi om 2017-08-07 om 17:12

  • Geplaatst op 2017-08-07 om 17:10
 • NorsiXa Heervristi

  Omdat computer gamers echte games spelen, zeer weinig PC-gamers die wachten op de CoD-edities de laatste 6-8 jaar. Als je kijkt naar Steam stats geraken ze amper aan 2000 man, na 1 week zakt dit al naar 200 spelers. 0.99c indiegames doen zelfs beter dan CoD.

  Kijk naar deze hopeloze poging na jaren gezaag van hun oude playerbase, komen zij even telaat, dit komt precies niet aan 10% van wat BF1 was uit 2016. Dat ze het gewoon volledig opgeven op PC en alleen focussen op console, ze mogen er de Switch bijnemen, het publiek zullen ze daar wel hebben.

  Reactie aangepast door NorsiXa om 2017-08-07 om 23:53

  • Geplaatst op 2017-08-07 om 23:49

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair