4gamers.be

Nieuwe Xbox One update verandert home menu, Guide en meer

Door Jay, 08-08-2017 10:55

Leden van de alpha ring van het Xbox Insider Program kunnen aan de slag met een nieuwe Xbox One update, die na de testfase ook voor iedereen wordt uitgerold. De update brengt een stevige aanpassing van het home menu met zich mee. De standaardversie bevat opties om terug te keren naar een gepauzeerde game, een suggestie om bepaalde vrienden toe te voegen die dezelfde game aan het spelen zijn, aanbiedingen van op de Marketplace en meer. Er is ook een "my games" optie die je meteen naar je hele bibliotheek brengt, naast een overzicht van recent gespeelde games en gebruikte apps.

Verder kan je zelf content blocks bepalen, zodat je zelf kan kiezen welke games en mensen je volgt. De Guide dan weer krijgt meer tabs, waaronder ook horizontale, zoals de tabs op de meeste computers. De community page heeft voorts ook een nieuwe layout voor de Activity Feed gekregen, zodat het allemaal overzichtelijker wordt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair