4gamers.be

Sci-fi shooter TauCeti Unknown Origin op weg naar PS4

Door YoniVL, 08-08-2017 11:06, bron: playstationlifestyle

Ontwikkelaar BadFly Interactive heeft TauCeti Unknown Origin aangekondigd. Dat is een co-op sci-fi first-person shooter, waarin het hoofdpersonage naar goede gewoonte terecht komt in een voor hem totaal onbekende wereld. De eerste beelden tonen alvast een heel groene en levendige wereld. De game zal co-op bevatten voor maximaal acht spelers, alsook een multiplayer en de mogelijkheid om ook alleen aan de slag te gaan. Omdat het spel zich in een open wereld afspeelt, zullen er ook enkele RPG-elementen aanwezig zijn.

TauCeti Unknown Origin heeft ook een link met Dead Effect 2, de vorige game van BadFly Interactive, aangezien het hoofdpersonage een bemanningslid was van het ruimteschip ESS Meridian, dat ook voorkomt in Dead Effect 2.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair