4gamers.be

Online ranked mode voor Middle-Earth: Shadow of War

Door Jay, 08-08-2017 11:05, bron: eurogamer

Middle-Earth: Shadow of War brengt in oktober niet alleen microtransacties maar ook online ranked play met zich mee, zo is aangekondigd. De online multiplayer laat je toe om burchten van andere spelers aan te vallen, hetgeen op twee manieren kan. Enerzijds kan het in de vorm van een friendly match. In dat geval is er geen sprake van ranked play en lopen je orc followers ook geen risico. De andere optie daarentegen is dus wel ranked play, en daarbij lopen je followers wel een risico. Sterft een kapitein van je, dan is die ook echt voor eens en altijd weg. Aan ranked matches hangt dus een risico vast, maar je moet er wat voor over hebben als je de top van de rankings wil halen.

Middle-Earth: Shadow of War screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair