4gamers.be

Aanpassingen op komst voor Xbox Achievements

Door Jay, 10-08-2017 13:50, bron: eurogamer

Microsoft is van plan om fundamentele veranderingen door te voeren aan Xbox Achievements, al gaat het eerder om een uitbreiding van het systeem dan om een complete verandering. De bedoeling is om beter rekening te houden met de speelstijl van verschillende spelers. Momenteel kunnen spelers namelijk 1000 Gamerscore per game verdienen, en veel games spelen levert zo veel Gamerscore op, maar spelers die voornamelijk bij één game blijven, bijvoorbeeld een multiplayer shooter, krijgen daarom veel minder Gamerscore, terwijl ze mogelijk erg goed zijn in die ene game die ze dan wel constant spelen. De bedoeling is om een complementair systeem te lanceren dat ook daar rekening mee houdt, zodat ook zulke verdiensten van spelers in de schijnwerpers worden geplaatst. Dat betekent echter niet per se dat zo'n verdiensten zich rechtstreeks zullen weerspiegelen in de Gamerscore, maar wat Microsoft dan wel van plan is, is niet bekend.

4Gamers screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair