4gamers.be

Nintendo wordt aangeklaagd omwille van afneembare Switch-controllers

Door Jay, 11-08-2017 10:38

Gamevice, een producent van allerlei (gaming) accessoires, daagt Nintendo voor de rechter. Volgens Gamevice pleegt Nintendo met zijn afneembare Switch-controllers namelijk inbreuk op een patent van hen aangaande de Wikipad, een controller van Gamevice die vast te klikken is aan een tablet. Gamevice wil gecompenseerd worden en eist dat de verkoop van de Nintendo Switch wordt stopgezet.

In de praktijk is het waarschijnlijker dat Gamevice hoopt op een regeling met Nintendo, waardoor een rechtszaak van de baan is, maar waarbij ze alsnog de nodige centjes kunnen ontvangen. Nintendo heeft echter al meermaals duidelijk gemaakt dat het niet toegeeft aan zogenaamde patent trolls, en dat het dergelijke zaken gewoon uitvecht in de rechtbank, meestal met succes in het voordeel van Nintendo.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair