4gamers.be

Bedenkelijke DLC van 30 dollar voor Fidget Spinner Simulator

Door Jay, 13-08-2017 00:01

Via Steam werd onlangs Fidget Spinner Simulator gelanceerd, hetgeen nu eenmaal kan omdat developers tegenwoordig voor 100 dollar in principe redelijk makkelijk hun game op Steam gelanceerd kunnen krijgen. In de game kan je aan de slag met allerlei fidget spinners en dat op allerlei locaties. Daar blijft het echter niet bij. Je kan ook aan de slag met een hoverboard en ook vapen is een optie. De game bevat zo naar eigen zeggen alle hypes van 2017.

Dergelijke games doen het vreemd genoeg vaak relatief goed op Steam, juist omwille van hun absurde karakter of bedenkelijke kwaliteit. Zodoende halen ontwikkelaars er vaak nog wel een deftig centje mee binnen en dan kan je het hen misschien niet eens kwalijk nemen dat ze proberen om er nog meer munt uit te slaan. Het resultaat is de lancering van premium DLC in de vorm van een gouden fidget spinner en vapor. De DLC ontgrendelt ook de "Premium Member" achievement.

Prijskaartje voor dit alles? 30 dollar. Relatief veel voor wat je krijgt, maar niemand verplicht je natuurlijk om het te kopen. Voor digitale kleinigheden wordt op Steam trouwens wel vaker veel geld gevraagd (en gegeven). Een minibroekje voor PlayerUnknown's Battlegrounds bijvoorbeeld wordt ook vlotjes voor meer dan 300 dollar verhandeld.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair