4gamers.be

Mewtwo duikt voor het eerst op in Pokémon GO

Door Jay, 14-08-2017 15:21

Update: Niantic heeft net wat extra uitleg gegeven. Mewtwo zal ook in de rest van de wereld opduiken en dat via zogenaamde Exclusive Raid Battles. Die lijken erg op gewone Raid Battles, maar er zijn toch enkele verschillen. Voor een Exclusive Raid Battle moet je namelijk uitgenodigd worden. Een uitnodiging kan je krijgen als je recent een Raid Battle heeft gewonnen bij een Gym waar de Exclusive Raid Battle plaatsvindt. Wie een uitnodiging krijgt, krijgt ook meteen van tevoren een indicatie van wanneer de Exclusive Raid Battle zal plaatsvinden. Zodoende zou er voldoende tijd moeten zijn om met andere spelers het gevecht te coördineren.

Mewtwo is de eerste Pokémon die opduikt in de nieuwe Exclusive Raid Battles, maar in de loop van de komende weken zouden er ook andere krachtige Pokémon in kunnen verschijnen. Verder is aangekondigd dat Lugia, Articuno, Moltres en Zapdos nog tot 31 augustus zullen opduiken in Raid Battles.


Na Lugia, Articuno, Moltres en Zapdos is nu ook Mewtwo voor het eerst opgedoken in Pokémon GO, zij het voorlopig enkel in Japan. Daar maakt hij deel uit van drie legendary raids als onderdeel van het Yokohama event. Elke raid duurt maar liefst 10 uur, maar de beloning is blijkbaar groot, want tijdens het event lijkt het kunnen vangen van Mewtwo gegarandeerd. Jammer genoeg worden hier en daar door deelnemers wel connectieproblemen gemeld, wat niet zo verwonderlijk is gezien de massale opkomst.

Voor de rest van de wereld moet Mewtwo nog officieel bevestigd worden. Aangezien Zapdos nu uit de rotatie gehaald wordt, zou het kunnen dat Mewtwo als volgende aan de beurt is, maar 100% is dat vooralsnog niet. Afwachten dus, en dan maar hopen dat er voldoende mensen zijn met wie je samen kan spelen om de iconische Pokémon te verslaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.