4gamers.be

Call of Duty: WWII maakt je warm voor de bèta

Door Jay, 15-08-2017 12:00

Wie een pre-order plaatst voor Call of Duty: WWII kan binnenkort deelnemen aan de private bèta. Die loopt om te beginnen op PS4 van 25 augustus tot 28 augustus. Een tweede ronde is er van 1 tot 4 september en dat voor zowel PS4 als Xbox One. Een datum voor de bèta op pc is nog niet bekend. Inmiddels is wel onthuld wat we van de bèta mogen verwachten, terwijl ook een nieuwe trailer online werd gegooid.

De bèta, die volgens Sledgehammer Games een "vroege build" van de game betreft, zou spelers in eerste instantie laten kennismaken met twee grote nieuwigheden in de reeks: Divisions en War Mode. Divisions is een nieuwe aanpak voor het upgradesysteem. In plaats van het gekende "Pick 10" Create-a-Class systeem zal Divisions vijf verschillende classes bieden: Infantry, Expeditionary, Airborne, Armored, and Mountain Division. War Mode dan weer brengt een grootschalig gevecht van Axis vs. Allied forces, enigszins vergelijkbaar met de objective-based Operations van Battlefield 1. Tijdens de bèta zal Operation Breakout gespeeld kunnen worden in Saint-Lô, Frankrijk.

Verder bevat de bèta drie mappen (Pointe Du Hoc, Ardennes, and Gibraltar) en drie modes (Team Deathmatch, Domination, and Hardpoint). Wat niet van de partij is, zijn Supply Drops, Loot, Ranked Mode en de Headquarters hub.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.