4gamers.be

Bezoek Tsjernobyl in nieuwe VR-experience

Door YoniVL, 17-08-2017 11:30, bron: https://blog.eu.playstation.com/2017/08/15/explore-the-abandoned-city-of-pripyat-in-upcoming-ps-vr-experience-chernobyl-vr-project/

Ontwikkelaar The Farm 51 is bezig aan een opmerkelijk project, waarbij het gamers de kans geeft om de kerncentrale van Tsjernobyl en de stad Pripyat, die na de kernramp werd verlaten, te bezoeken. Daarvoor hebben ze heel wat omgevingen gescand en gefilmd, om alles zo getrouw mogelijk weer te geven. Het project is nu ook bevestigd voor PlayStation VR, nadat het eerder al in Early Access werd gelanceerd via Steam en voor Oculus Rift. Een releasedatum voor de finale versie is er niet.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.