4gamers.be

Project1514 van Bandai Namco is nieuwe Sword Art Online

Door Jay, 18-08-2017 10:15

Recent begon Bandai Namco met het teasen van Project1514. Inmiddels is duidelijk dat het om een nieuwe Sword Art Online game gaat. Bandai Namco gooide er vandaag een trailer van online, maar inmiddels is die weer verwijderd. De info is echter al naar buiten gekomen.

Project1514 is Sword Art Online: Fatal Bullet. De game verschijnt begin 2018 voor pc, PS4 en Xbox One. Het is een third-person shooter RPG en de eerste game in de reeks die zich afspeelt in de fictionele Gun Gale Online virtual reality MMORPG, die te zien is in het tweede seizoen van de Sword Art Online tv anime.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.