4gamers.be

Grote aanpassingen voor StarCraft II multiplayer

Door Jay, 18-08-2017 13:08

Blizzard heeft plannen aangekondigd om grote veranderingen door te voeren in de multiplayer van StarCraft II. Er zou gesleuteld worden aan de economie en verschillende units over de verschillende rassen heen. Zo wil Blizzard de Zerg bijvoorbeeld extra offensieve mogelijkheden geven in de early game, zodat spelers zich niet onder druk gezet voelen om defensief te spelen. De grootste verandering is waarschijnlijk het verwijderen de Mothership Core van de Protoss. De defensieve rol daarvan in de early game zou worden overgeheveld naar de Nexus zelf. Blizzard beseft dat die een grote verandering is, en daarom ook wordt alles eerst grondig getest.

De nieuwigheden zijn nu al live in de testsectie van de multiplayer. Ze zouden definitief worden uitgerold wanneer het competitieve seizoen erop zit in november. Meer informatie is hier te vinden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.