4gamers.be

Nieuwe Overwatch patch brengt reporting system naar consoles

Door Jay, 18-08-2017 13:31, bron: https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20758236399#post-3

Onlangs nog werd aangekondigd dat een reporting system eindelijk ook naar de consoleversie van Overwatch zou komen en nu is aangekondigd dat dat zal gebeuren via de volgende patch. Een concrete releasedatum daarvoor is er nog niet, maar de nieuwe patch wordt momenteel al getest in de PTR. Dit is trouwens dezelfde patch die ook (team) deathmatch introduceert.

Spelers van Overwatch op PS4 en Xbox One vragen al lang naar een reporting system. Dat bestaat al een tijd voor de pc-versie, maar consolespelers moesten al die tijd op hun kin kloppen. Daar komt binnenkort dus verandering in. De bedoeling is om dezelfde functionaliteit te bieden als in de pc-versie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair