4gamers.be

Bevestigd: geen singleplayer DLC voor Mass Effect Andromeda

Door Jay, 21-08-2017 10:49, bron: blog

Vorige maand al werd gefluisterd dat er geen singleplayer DLC (meer) zou komen voor Mass Effect Andromeda en dat is nu ook officieel bevestigd. Update 1.10 is de laatste update geweest voor de singleplayer van de game, zo heeft BioWare laten weten. Dat betekent ook dat er geen patches meer komen om bepaalde aspecten van de singleplayer verder te verbeteren. De game was volgens BioWare altijd al ontwikkeld om in de toekomst het avontuur van de Pathfinder uit te breiden via story-based APEX multiplayer missies. Support voor en ontwikkeling van de multiplayer blijft dan ook wel doorgaan. Voorts zal BioWare verhalen van het Andromeda Galaxy blijven vertellen via comics en novels.

Mass Effect: Andromeda screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.