4gamers.be

BioMutant van THQ Nordic uit de doeken gedaan

Door Jay, 22-08-2017 16:47

Update

Inmiddels is ook een eerste gameplay trailer vrijgegeven.

Origineel (22/08/2017, 00:10)

Eerder gelekt en nu officieel bevestigd: BioMutant, een nieuwe game van THQ Nordic. In de game kan het hoofdpersonage van gedaante verwisselen om zo sterk te staan in verschillende situaties. In onderstaande CGI-trailer zien we de gedaante van een klein, harig ding dat een zwaard hanteert. De game zal real-time combat bieden met een mengeling van melee, abilities en guns. Personages kunnen verschillende mutaties aannemen, evenals bionische snufjes die verschillende extraatjes bieden. Ook aanpasbare sidekicks zijn van de partij, evenals verschillende voertuigen en een crafting systeem voor wapens en items.

BioMutant verschijnt in 2018 ergens voor pc, PS4 en Xbox One. Er is ook al een speciale Collector's Edition onthuld.

BioMutant screenshot

BioMutant screenshot

BioMutant screenshot

BioMutant screenshot

BioMutant screenshot

BioMutant screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.