4gamers.be

Age of Empires IV aangekondigd

Door Jay, 22-08-2017 09:11

Microsoft heeft (eindelijk) Age of Empires IV aangekondigd. Ontwikkelaar van dienst is Relic Entertainment, bekend van Homeworld en het geprezen Company of Heroes, maar recent bracht de studio ook het minder gesmaakte Warhammer 40K: Dawn of War III. Afwachten dus wat Age of Empires IV te bieden zal hebben.

Over Age of Empires IV is trouwens nog niet veel bekend. In de aankondigingstrailer werd teruggeblikt op wat eerdere games in de reeks al brachten, om af te sluiten met de boodschap dat het in Age of Empires IV weer tijd is voor een nieuw tijdperk. Als de originele planning van de reeks wordt aangehouden, dan zou Age of Empires IV ons naar de (2de helft van de) 20ste eeuw moeten brengen, maar dat valt dus nog af te wachten.

Hoe dan ook zullen fans wel blij zijn dat er eindelijk een Age of Empires IV zit aan te komen. De laatste compleet nieuwe game in de reeks dateert alweer van in 2005. De originele ontwikkelaar, Ensemble Studios, werd in 2009 opgedoekt.

(originele planning)

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.