4gamers.be

The Good Life dropt eerste trailer

Door Jay, 23-08-2017 00:01

The Good Life, de nieuwe game van Hidetaka "Swery" Suehiro, de maker van Deadly Premonition en D4: Dark Dreams Don't Die, heeft een eerste trailer gekregen, nadat de game onlangs al werd aangekondigd. Het spel wordt omschreven als een "daily life RPG". De game gaat over een fotograaf uit New York genaamd Naomi, die een eigenaardig Engels dorp bezoekt waar iedereen 's nachts in een kat verandert. Ook zelf leert ze om te transformeren, zodat ze op plaatsen kan komen waar ze als mens niet zou geraken.

The Good Life is de eerste game van White Owls, de nieuwe studio van Swery. De nieuwe, mysterieuze game zou de geest van Deadly Premonition in zich dragen. Beide games hebben namelijk een dag- en nachtcyclus met personages die hun dagelijkse leven leiden in real-time. The Good Life speelt zich voorts ook af in Rainy Woods, dat aanvankelijk de werktitel was voor Deadly Premonition. Ondanks gelijkenissen zou The Good Life wel een geheel nieuwe stijl van gameplay bevatten, maar wat dat precies inhoudt, is niet bekend. Overigens is de interesse van Swery in mensachtige katten niet nieuw. In D4 zat al een personage, Amanda, dat zich nogal katachtig gedroeg.

Voor The Good Life wordt op 3 september een crowdfunding campagne gelanceerd via Fig.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.