4gamers.be

Maker van Ninja Gaiden zet stap terug bij Devil's Third studio

Door Jay, 25-08-2017 11:16

Tomonobu Itagaki, die we misschien het best kennen als de man achter Ninja Gaiden, heeft een stap teruggezet bij Valhalla Game Studios, waar hij Devil's Third maakte. Hij was er Representative Director en Chief Technical Officer, maar voortaan zal hij enkel nog als adviseur actief zijn bij de studio. Daardoor krijgt hij meer tijd en ruimte om ook andere studio's wereldwijd advies te geven, iets wat hij wilde doen sinds zijn 50ste verjaardag, toen hij echt besefte dat hij zich niet langer wilde focussen op telkens één project, maar dat hij wereldwijd een zo'n groot mogelijke bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van games.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.