4gamers.be

Giveaway - 4Gamers deelt Guild Wars 2 mini eggs uit

Door Jay, 31-08-2017 14:27

Guild Wars 2 blaast 5 kaarsjes uit en dat wordt uiteraard gevierd. Niet alleen verschijnt op 22 september een tweede, grote uitbreiding in de vorm van Path of Fire, ook vandaag al worden cadeautjes uitgedeeld. We mogen namelijk heel wat mini eggs weggeven. Die bevatten een klein modelfiguurtje van je favoriete monsters en personages uit de wereld van Tyria. Ze kunnen ook gebruikt worden voor Mystic Forge recepten.

Om een key te bemachtigen voor een mini egg (zolang de voorraad strekt) volstaat het hieronder je e-mailadres in te vullen en te bevestigen. Er wordt dan zo snel mogelijk een key naar je toegestuurd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.