4gamers.be

Werkt Bethesda aan een Game of Thrones game?

Door Jay, 28-08-2017 11:57, bron: https://www.vg247.com/2017/08/28/what-the-hell-is-this-bethesda-game-of-thrones-page-doing-on-targets-website/

Update: Target heeft laten weten dat het om een fout gaat en dat het geen bestaand product is. Het verontschuldigt zich voor de verwarring. Natuurlijk is dit doorgaans wat altijd wordt gezegd als een game op deze manier te vroeg naar buiten komt, dus al bij al blijft het afwachten.


Op de website van de Amerikaanse retailer Target is een placeholder pagina gespot voor "Bethesda: Game of Thrones". Dit doet vermoeden dat Bethesda op de proppen komt met een Game of Thrones game, al is dat voorlopig dus nog niet officieel bevestigd. Bovendien zijn er elementen die maken dat we dit alles ook met een korreltje zout moeten nemen.

Om te beginnen gaat het niet om een typische placeholder pagina van Target. Doorgaans bevat zo'n placeholder pagina die te vroeg online verschijnt namelijk meer details, waaronder ook een boxart, terwijl we hier enkel een naam van een game zien, en dat is waarschijnlijk niet eens de finale naam. Het kan dus goed zijn dat de hele pagina een vergissing is en dat Bethesda helemaal niet werkt aan een Game of Thrones game. Misschien een grapje van een werknemer?

Voorts is het zo dat Bethesda eerder al een Game of Thrones licentie weigerde, wat aantoont dat, tenminste op dat moment, geen interesse hadden in een game. Dat was echter in 2011 en tijden veranderen natuurlijk. Misschien heeft Bethesda intussen wel een Game of Thrones licentie genomen of gekregen, iets wat dan mogelijk te koppelen is aan een eerder gerucht dat al de ronde deed.

In aanloop naar E3 2017 was er een gerucht dat Bethesda werkt aan een sci-fi game genaamd Starfield. Die game werd uiteindelijk (nog) niet onthuld, maar dezelfde bron van dat gerucht zei toen ook dat Bethesda werkt aan een grote fantasy game onder licentie, met de suggestie dat het om Game of Thrones zou kunnen gaan.

Destijds waren er niet echt aanwijzingen om de geruchten in kwestie als erg geloofwaardig te beschouwen, maar aanwijzingen om ze meteen van tafel te gooien waren er ook niet. Een typisch geval van afwachten dus en toen tijdens E3 2017 niets van de geruchten bevestigd werd, werden ze vergeten. Tot nu, want het is opvallend dat een retailer als Target plots met een webpagina komt voor een Game of Thrones game van Bethesda, al kan het dus zijn dat iemand bij Target gewoon met onze voeten aan het spelen is. Nog wat meer afwachten dus.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair