4gamers.be

Nieuwe Yakuza games aangekondigd

Door Jay, 28-08-2017 15:08

Sega heeft enkele nieuwe Yakuza games aangekondigd. Om te beginnen is er Yakuza Kiwami 2, een remake van Yakuza 2, voor PS4. De game was onlangs al gelekt, maar is nu dus officieel bevestigd. Verder zit Yakuza Online eraan te komen. Veel is daarover nog niet bekend, maar we weten wel dat de game in 2018 ergens verschijnt voor pc, iOS en Android.

Tot slot werd ook een nieuwe hoofdgame in de reeks aangekondigd, al staat die voorlopig wel enkel bekend als "New Yakuza", een naam die waarschijnlijk nog verandert in aanloop naar de release. De game brengt een nieuw hoofdpersonage, namelijk de 40-jarige Kasuga Ichiban.

Ichiban is geboren en opgegroeid in Kamurocho, dat in 2018 niet langer in handen is van de Tojo Clan, na een samenzwering van de Omi Alliance en de politie. In 2001 nam Ichiban, die zijn ouders nooit gekend heeft en die de Arakawa familie van de Tojo Clan vervoegde om een man te volgen die hem als jongvolwassene gered had, de schuld op zich voor een misdrijf dat een jong lid van de familie had begaan. Hij bracht 17 jaar in de gevangenis door en toen hij vrij kwam, trof hij een ander Kamurocho aan. Hij zal er nu voor strijden om de stad te heroveren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.