4gamers.be

Fallout 4 Creation Club is een feit op pc

Door YoniVL, 29-08-2017 15:05, bron: https://www.vg247.com/2017/08/29/fallout-4-creation-club-goes-live-with-a-stack-of-cosmetic-dlc-complete-with-horse-armour-joke/

Sinds vandaag kunnen spelers van Fallout 4 op pc terecht in de Creation Club, tenminste als ze de bètaversie willen gebruiken. Daar kunnen ze heel wat content aankopen met credits, die ze enkel kunnen kopen via Steam, PSN of Xbox Live. Bij de lancering krijgt iedereen wel alvast gratis 100 credits. In de Creation Club zijn wel vooral items te vinden die werden gecreëerd door de community, dus het is maar de vraag hoeveel mensen blij gaan zijn met het feit dat je daar geld voor moet neertellen. Voorlopig is het nog niet duidelijk wanneer de volledige versie van de Creation Club beschikbaar zal zijn op pc en consoles. Vanaf volgende maand zal het trouwens ook beschikbaar zijn voor de Skyrim Special Edition.

Fallout 4 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.