4gamers.be

AR-game The Walking Dead: Our World aangekondigd

Door Jay, 30-08-2017 09:45

"Soon" verschijnt The Walking Dead: Our World voor iOS en Android. Het is een augmented reality game die zombies in de echte wereld neerplant, zoals Pokémon GO dat ook doet met Pokémon. Gelukkig kan je rondom jou ook allerlei wapens vinden die je kan gebruiken om de zombies mee te bestrijden, en ook personages uit de reeks komen af en toe een handje helpen. Op basis van de aankondigingstrailer lijken Rick, Daryl en Michonne alvast van de partij te zijn. Jammer genoeg biedt de trailer nog niet echt een beeld van de concrete gameplay, dus wat dat betreft is het nog wachten geblazen om te weten wat we mogen verwachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.