4gamers.be

Report systeem voor Overwatch op console gelanceerd

Door Jay, 31-08-2017 10:29

De beloofde report functie voor Overwatch op console is eindelijk gelanceerd. Samen met de update die Deathmatch introduceert is ook het report systeem toegevoegd aan de PS4- en Xbox One-versie van de game, waarmee de smeekbeden van consolespelers eindelijk worden verhoord. Jammer genoeg blijft het wat cheaters en slechte teamgenoten betreft voorlopig wel nog huilen met de pet op in Overwatch, maar Blizzard heeft beloofd er nu extra hard aan te werken. Zo zouden spelers die meermaals een overtreding begaan in competitive play permanent verbannen kunnen worden, wat een groter afschrikeffect zou moeten hebben.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair