4gamers.be

Makers Warframe en Prey werken aan bullet hell MMO

Door YoniVL, 04-09-2017 09:00, bron: https://www.vg247.com/2017/08/31/human-head-prey-and-digital-extremes-warframe-are-making-a-uh-bullet-hell-mmo/

Human Head Studios, de ontwikkelaar van het originele Prey, en Digital Extremes, de studio achter Warframe, zijn samen aan de slag om een MMO te ontwikkelen. In Survived By kunnen tot 100 spelers tegelijk aan de slag in een game die we het beste als bullet hell kunnen omschrijven. De game is free-to-play en is overgoten met een 8bit-sausje. Wanneer je sterft in de game, moet je wel helemaal van nul opnieuw beginnen, maar in tegenstelling tot een echte bullet hell game zal je ook iets minder snel sterven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.