4gamers.be

Game of Thrones: Conquest aangekondigd

Door Jay, 01-09-2017 12:38

Warner Bros. en HBO hebben Game of Thrones: Conquest aangekondigd. Dat is een strategische MMO-game voor iOS en Android, ontwikkeld door Turbine. In de game staan spelers aan het hoofd van hun eigen House en is het de bedoeling dat ze navigeren doorheen het verraderlijke politieke landschap van Westeros om uiteindelijk de Iron Throne op te eisen.

Klinkt cool, niet? In de praktijk echter lijkt de game de zoveelste in een dozijn te zijn wat dit Game of War-genre betreft, alleen krijgen we er deze keer een Game of Thrones invulling van. Wie uitkijkt naar haast eindeloos grinden en microtransacties kan zich alvast registreren voor de game via de officiële website. Later dit jaar volgt de officiële release.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair