4gamers.be

90% van Gearbox werkt aan Borderlands 3

Door Jay, 04-09-2017 12:11, bron: https://www.destructoid.com/gearbox-has-90-of-its-attention-on-borderlands-3-458753.phtml

Het is geen geheim dat bij Gearbox wordt gewerkt aan Borderlands 3. Nu evenwel is duidelijk geworden dat de nieuwe Borderlands game de grootste focus is binnen de studio. Tijdens PAX West 2017 liet studiobaas Randy Pitchford om te beginnen wel weten dat een spel niet bestaat tot het officieel is aangekondigd, en dat "the suits" bij Gearbox hem niet toelaten de game bij naam te noemen, dus moet hij het op een andere manier zeggen. 90% van Gearbox werkt aan "dat ding waarvan jullie willen dat we eraan werken," klonk het vervolgens.

Het was redelijk duidelijk dat Pitchford het had over Borderlands 3, tenzij iedereen zit te wachten op Battleborn 2 natuurlijk. Daarover zei Pitchford trouwens dat er nieuwe skins voor zitten aan te komen, waaronder skins gebaseerd op Claptrap en Tiny Tina.

Borderlands 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.