4gamers.be

Officieel: Mario is niet langer een actieve loodgieter

Door Jay, 04-09-2017 13:03, bron: kotaku

Hoewel we Mario doorgaans altijd voorstellen als een Italiaanse loodgieter, hebben we hem nooit veel loodgieterij zien doen. Dat beroep lijkt hij nu ook definitief achter zich te hebben gelaten. Het officiële Japanse profiel van Mario zegt namelijk dat hij dezer dagen van alles en nog wat doet, en dat hij "een lange tijd geleden" ook als loodgieter actief was. Daarmee wordt dus duidelijk dat hij momenteel niet meer actief is als loodgieter. Is hij dan met pensioen? Is hij full-time redder in nood geworden? Of is hij nog steeds loodgieter, maar dan een passieve?

Mario is trouwens niet altijd een loodgieter geweest. In het begin, toe hij nog bekend stond als Jumpman, was hij eerder gewoon een klusjesman, omdat de Donkey Kong game zich op een bouwwerf afspeelde. Later, in Mario Bros., maakte men er een loodgieter van omdat dat beter zou passen in het Mushroom Kingdom en zijn buizenstelsel. "Het scenario dicteert zijn rol," zei Miyamoto daar ooit over tijdens een interview. Inmiddels is dus duidelijk dat de tijd van loodgieter Mario achter ons ligt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair