4gamers.be

Jezus knokt erop los in Fight of Gods

Door Jay, 05-09-2017 09:19

Via Steam Early Access is deze week een game genaamd Fight of Gods gelanceerd. De game belooft "Immortal Kombat", maar in de praktijk lijkt het eerder een bedenkelijke 2D fighting game met belabberde graphics en performance. Toch weet het spel zich in de aandacht te werken omwille van het feit dat de game verschillende grote namen uit het levensbeschouwelijke circuit met elkaar op de vuist laat gaan. Zo kan je aan de slag als Jezus, Mozes, Boeddha, Zeus, Odin en "vele anderen".

Ondanks de voorlopig nog bedenkelijke kwaliteit is de kans natuurlijk wel groot dat Fight of Gods een succes wordt qua verkoop. Het prijskaartje is namelijk aantrekkelijk, het concept gewaagd en absurd, en er is nog eens multiplayer ook. Perfect dus om enkele uurtjes plezier mee te beleven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.