4gamers.be

LawBreakers krijgt dit jaar nog nieuwe class, nieuwe mappen en meer

Door Jay, 07-09-2017 12:16

LawBreakers, de team-based shooter van Cliff Bleszinski, heeft het moeilijk. De spelersaantallen zijn namelijk niet meteen om over naar huis te schrijven, maar voorlopig lijkt men zich niet echt zorgen te maken, toch niet naar de buitenwereld toe. Bleszinski liet namelijk optekenen dat dit hele project een marathon is, en geen spurt. Met andere woorden: men kiest voor een visie op langere termijn en hoopt uiteindelijk op winst.

Een deel van die visie is natuurlijk nieuwe content en verbeteringen lanceren voor LawBreakers en wat dat betreft heeft ontwikkelaar Boss Key alvast uit de doeken gedaan wat we dit jaar nog mogen verwachten. Naast de nodige verbeteringen, onder meer bedoeld om nieuwe spelers beter wegwijs te maken in de game, zal LawBreakers dit jaar ook nog nieuwe mappen en een nieuwe class krijgen. Het hele overzicht met de nodige uitleg kan je hier terugvinden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.