4gamers.be

Moderne setting voor nieuwe Call of Duty?

Door Jay, 11-09-2017 11:16

Call of Duty: WWII moet nog verschijnen, maar inmiddels zijn de speculaties over de Call of Duty van volend jaar al begonnen. Die zou weer van Treyarch komen en op basis van een vacature wordt vermoed dat we een moderne setting voorgeschoteld krijgen. De vacature vermeldt namelijk dat het een pluspunt is als je kennis hebt van "vuurwapens en moderne militaire technologie."

Natuurlijk worden we hier niet heel veel wijzer van. Het zou ook kunnen dat men kennis van "moderne" technologie vraagt zodat op basis daarvan kan gewerkt worden aan futuristische technologie. Hoe dan ook is het wel interessant dat een moderne setting een mogelijkheid is. Het zou de eerste Call of Duty van Treyarch in een moderne setting zijn. Voorts wordt gespeculeerd over de verdere evolutie van Call of Duty in het algemeen. Sommigen vermoeden namelijk dat we vanaf nu een tijdje dezelfde cyclus zullen zien van een Call of Duty in het verleden, dan het heden en dan de toekomst. Dit jaar zou die nieuwe cyclus dan in gang gezet worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair