4gamers.be

Nintendo gaat NES Mini opnieuw produceren, SNES Mini ook in 2018

Door Jay, 12-09-2017 11:36

Update: ook in Europa zal de NES Mini in zomer van 2018 weer beschikbaar zijn.


Nintendo heeft aangekondigd dat het in 2018 de NES Mini opnieuw gaat produceren. Voorlopig heeft Nintendo zelf dit nieuws wel enkel naar buiten gebracht via zijn Japanse kanalen, dus het valt nog af te wachten of ook wij een nieuwe voorraad voorgeschoteld zullen krijgen. In Amerika zijn er wel persbronnen die zeggen dat ook daar extra NES Mini consoles zullen worden gelanceerd en dat in de zomer van 2018.

Nintendo liet voorts weten dat de vraag naar de SNES Mini zo groot is dat besloten is om die ook in 2018 nog verder te produceren en te leveren, zodat zeker iedereen de kans krijgt eentje in huis te halen. Eerder was het de bedoeling de SNES Mini enkel dit jaar te produceren en te verdelen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.