4gamers.be

Fake CEO Kaz Hirai Twitter account stopt in 2018

Door Jay, 13-09-2017 10:07

De persoon achter de bekende parodie account van Kaz Hirai op Twitter heeft aangekondigd dat hij (of zij) ermee ophoudt in 2018. Naar eigen zeggen speelt hij nog steeds heel wat games, maar hij volgt het gamenieuws veel minder dan vroeger. Persconferenties volgt hij zelfs niet meer live. Daarom is het moeilijk geworden om nog grappig in te pikken op de actualiteit van de game-industrie. Daarnaast wordt het ook moeilijker om nog origineel uit de hoek te komen, omdat sommige grapjes uiteindelijk steeds terugkomen.

De persoon achter de account heeft nog niet gezegd wanneer hij er precies mee ophoudt. Sowieso zal E3 2018 nog voorzien worden van de nodige commentaar en grapjes, dus pas na E3 2018 zou het doek over de account definitief vallen, tenzij de account uit handen wordt gegeven natuurlijk, aan een opvolger.

De parodie account heeft doorheen de jaren heel wat grappige tweets, roasts en memes de wereld ingestuurd, en wist heel wat volgers aan te trekken, waaronder ook grote namen uit de industrie zelf, zoals Shuhei Yoshida. Ook Kaz "Riiiiiidge Racer" Hirai zelf, die sinds 2012 President en CEO van Sony is, is op de hoogte van de account. In 2016 werd er zelfs naar verwezen tijdens een CES-presentatie.

De uitleg over het stopzetten van de account kan je hier nalezen. Hieronder dan weer een veel te beperkte selectie van het werk van CEO Kaz Hirai.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair