4gamers.be

Deze "toppertjes" werden onlangs gelanceerd via Steam

Door Jay, 17-09-2017 00:00

Steam is het platform bij uitstek geworden voor pc-games. De laatste jaren echter lijkt er naast het kwalitatieve aanbod ook een wildgroei aan kleine, belabberde games te zijn. Dat is het resultaat van het beleid dat Valve nu eenmaal voert en recent is het zelfs nog makkelijker geworden om je eigen game op Steam te krijgen. Uiteindelijk niet echt een probleem natuurlijk (afgezien van fraude), aangezien gebruikers nog steeds zelf beslissen of ze iets kopen of niet, maar bij sommige releases van tegenwoordig is een facepalm toch nooit ver weg. Hieronder bijvoorbeeld vind je slechts een selectie van "toppertjes" die onlangs via Steam verschenen (of binnenkort nog gaan verschijnen). Het voordeel is dat deze games doorgaans redelijk goedkoop zijn, letterlijk en figuurlijk, dus misschien kan je er dan nog wel het nodige plezier aan beleven en zijn ze hun geld nog waard.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.