4gamers.be

Toekomstplannen Friday the 13th: The Game onthuld

Door Jay, 18-09-2017 09:48, bron: forum.f13game

De makers van Friday the 13th: The Game hebben verdere ontwikkelingsplannen voor de game onthuld. Een roadmap laat zien wat spelers nog mogen verwachten en verder werden enkele problemen besproken.

Zo is er het probleem van updates voor de Xbox One-versie. Die laten lang op zich wachten, en de ontwikkelaar heeft daar eigenlijk geen "goede reden" voor. Het goedkeuringsproces van updates voor de Xbox One duurt blijkbaar nogal lang en telkens er een probleem wordt vastgesteld wordt dat hele proces opnieuw in gang gezet, waardoor het soms dus lang wachten is om één bepaalde update te kunnen uitrollen.

Ook het uitblijven van de singleplayer werd toegelicht. Dit heeft te maken met het feit dat men extra middelen moest inzetten om de core game te verbeteren, waardoor op andere vlakken vertraging werd opgelopen. Nu echter hoopt men aan een inhaalbeweging te kunnen beginnen, ook al omdat men extra werkvolk heeft aangetrokken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.