4gamers.be

Poster nieuwe Tomb Raider film: onnatuurlijke photoshop?

Door Jay, 19-09-2017 12:40

Er wordt al een tijdje gewerkt aan een nieuwe Tomb Raider film, geïnspireerd door de Tomb Raider game reboot uit 2013. Van de film is nog niet veel beeldmateriaal naar buiten gekomen, maar later vandaag of morgen zou wel een eerste officiële trailer vrijgegeven worden. In afwachting daarvan is alvast een officiële poster online gegooid. Die wordt echter niet meteen gesmaakt. De nek van Lara Croft, vertolt door de Zweedse Alicia Vikander, lijkt namelijk onnatuurlijk lang. Slechte photoshop is dan ook het oordeel en daar kan het internet natuurlijk wel mee aan de slag.

Verder voelt de poster nogal generisch aan, net als een teaser voor de volledige trailer die binnenkort dus nog verschijnt. Dit alles doet vrezen dat de nieuwe film misschien toch niet de filmreboot is waar fans op hadden gehoopt. Op het finale resultaat is het wel nog wachten tot maart 2018.

Officiële poster


The Internet


Fixed

Tomb Raider 2.0

Tomb Raider 3.0

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.