4gamers.be

Vampyr uitgesteld tot lente 2018

Door Jay, 21-09-2017 16:10

Normaal zou Vampyr, een nieuwe game van Dontnod, dit jaar nog verschijnen, maar dat gaat er niet meer van komen. De game is namelijk uitgesteld tot de lente van 2018. Enkele weken geleden leek men nog goed op schema te zitten, maar toen dook een technisch probleempje op. Dat is inmiddels opgelost, maar daardoor is het schema van de ontwikkelaar wel in de war geraakt en blijkbaar is een release in 2017 dan geen optie meer.

In Vampyr trek je naar 1918 om daar de Spaanse Griep te gaan bestrijden als dokter. Jammer genoeg (of net gelukkig genoeg) moet je ook zelf zien te overleven en moet je dus ook eten en mensen leegzuigen. Die drang naar bloed brengt echter ook dilemma's met zich mee. Op basis van je keuzes zal de game een ander verloop kennen, wat uiteindelijk tot vier erg verschillende eindes kan leiden

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.