4gamers.be

Valve overwoog vrouwelijke personages voor Team Fortress 2

Door Jay, 25-09-2017 12:43, bron: https://www.drewwolf.com/tf2alt/

Het portfolio van Drew Wolf, artist bij Valve, heeft onthuld dat binnen Valve in 2009 een project bestond voor het ontwikkelen van vrouwelijke personages voor Team Fortress 2. Het zou daarbij niet zomaar gaan om vrouwelijke versies van reeds bestaande personages, maar om nieuwe personages die een eigen karakter in de game zouden hebben.

Aangezien we inmiddels 2017 zijn en er nog geen vrouwelijke personages van de partij zijn in Team Fortress 2, mogen we waarschijnlijk wel aannemen dat het project op een bepaald moment stopgezet werd en dat beslist werd om geen vrouwelijke personages te introduceren. Waarom is niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.