4gamers.be

Blizzard werkt mogelijk aan mobile Warcraft MMO RTS game

Door Jay, 27-09-2017 11:49, bron: neogaf

In april dit jaar werd duidelijk dat Blizzard aan een nieuwe mobile game werkt en een maand later deed een nieuwe vacature sterk vermoeden dat de nieuwe mobile game gebaseerd is op Warcraft. Nu heeft Blizzard opnieuw enkele vacatures online geplaatst voor een mobile game. Waarschijnlijk gaat het om datzelfde Warcraft project, en deze keer is er nog wat extra info uit af te leiden. Zo zou de game gemaakt worden met Unity en zou het gaan om een MMO RTS voor iOS en Android.

Wanneer alle puzzelstukjes samengelegd worden ziet het er dus naar uit dat Blizzard werkt aan een mobile Warcraft MMO RTS. Daarbij moet niet gedacht worden aan een game als Clash of Clans, maar eerder aan iets als Art of Conquest, waarvan we hieronder een trailer hebben bijgevoegd.

Wanneer Blizzard met de game op de proppen zou komen valt nog af te wachten, maar het spel is wel al een tijdje in ontwikkeling en BlizzCon staat voor de deur, dus misschien mogen we daar wel een aankondiging verwachten.

Art of Conquest, voorbeeld van een mobile MMO RTS

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.