4gamers.be

Middle-Earth: Shadow of War DLC voor goed doel is nu gratis

Door Jay, 27-09-2017 12:32

Om een overleden producer te eren en zijn familie te steunen kondigde Warner Bros. een tijdje geleden aan dat het wat speciale DLC zou lanceren voor Middle-Earth: Shadow of War. Spelers zouden namelijk een Forthog Orc Slayer kunnen kopen, een personage gebaseerd op de overleden producer, Mike "Forthog" Forgey. De communicatie omtrent die DLC was echter erg verwarrend.

Warner Bros. liet aanvankelijk enkel weten dat voor elke verkoop van de DLC 3,5 dollar integraal naar de familie van Forgey zou gaan, maar in de kleine lettertjes was te lezen dat dit enkel voor de verkoop in de VS zou gelden en dat sommige staten uitgesloten werden. Niet alleen was dus niet duidelijk hoeveel de DLC op zich zou kosten, ook was onduidelijk wat er zou gebeuren met de verkoop van de DLC in andere regio's. Een woordvoerder van Warner Bros. liet vervolgens weten dat men helemaal geen winst maakt op de verkoop van de DLC, waar ook ter wereld, maar dat maakte de hele zaak er niet duidelijker op.

Nu heeft Warner Bros. laten weten dat het altijd de bedoeling heeft gehad om de wereldwijde opbrengst van de DLC naar de familie van Forgey te laten gaan, maar door wat juridisch taagebruik en het überhaupt koppelen van donaties aan de verkoop van DLC is het hele gebeuren qua communicatie in het water gevallen. Daarom is nu beslist om de DLC gewoon gratis beschikbaar te stellen voor alle spelers. Op die manier is het eerbetoon er voor elke speler, en niet enkel voor wie de DLC zou kopen. Daarnaast zou Warner Bros. sowieso nog een donatie storten aan de familie van Forgey. Om welk bedrag het dan gaat, is niet bekend. Wie zelf nog een financieel steentje wil bijdragen, kan dat hier.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair