4gamers.be

Survival Mode voor The Elder Scrolls V: Skyrim

Door Jay, 28-09-2017 14:58, bron: https://bethesda.net/en/article/5lz4Q7F4li6kwKmakkgWww/skyrim-survival-mode-coming-soon

Bethesda heeft aangekondigd dat The Elder Scrolls V: Skyrim binnenkort via de nieuwe Creation Club een Survival Mode krijgt. Die is nu al in bèta beschikbaar via Steam, en wordt begin oktober finaal gelanceerd voor pc, PS4 en Xbox One. Op al die platformen zal de nieuwe mode dan een week gratis beschikbaar zijn voor spelers. Daarna wordt er een prijskaartje aan vastgehangen.

De Survival Mode is bedoeld om Skyrim een pak moeilijker te maken. Fast Travel is uitgeschakeld, dus je zal alles te voet of te paard moeten doen. Wel kan je nog gebruik maken van een boot of rijtuig, maar bij aankomst kan het zijn dat je uitgehongerd of onderkoeld bent, en dat je de nodige rust nodig hebt. Ook automatische health regeneration is niet meer van de partij en om te stijgen in level ben je verplicht om in een bed te slapen. Ook het gewicht dat je kan dragen is aanzienlijk verminderd in de Survival Mode.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair