4gamers.be

Rocksteady teaset nieuwe game

Door Jay, 29-09-2017 13:45, bron: https://twitter.com/GazDeaves/status/913418759129456640

Het is al een tijdje geleden dat we nog eens iets gehoord hebben van Rocksteady, bekend van de Batman Arkham games. Nog niet zo heel lang geleden kwam de studio weliswaar nog op de proppen met Batman: Arkham VR, maar de laatste grote game van de ontwikkelaar was Batman: Arkham Knight, en die game dateert alweer van in 2015. Via Twitter heeft Marketing Game Manager Gaz erkent dat de studio momenteel weinig van zich laat horen, maar hij zei er meteen ook bij dat "people are going to lose their minds" wanneer Rocksteady wél weer met iets naar buiten komt.

Niet alleen creëert Gaz op deze manier stevige verwachtingen voor fans, ook doet de timing vermoeden dat een aankondiging misschien niet meer lang op zich zal laten wachten. Een nieuwe game van Rocksteady lijkt bijvoorbeeld de perfecte aankondiging voor op de Game Awards later dit jaar.

Batman: Arkham Knight screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.