4gamers.be

Deze PUBG bandana wordt verkocht voor 1000 dollar

Door Jay, 29-09-2017 14:20

PlayerUnknown's Battlegrounds is populair, heel populair. Dat zie je niet alleen aan de verkoop en de spelersaantallen van de game, maar ook aan de Steam Community Market, waar een rood-witte PUBG bandana deze week verkocht werd voor iets meer dan 1000 dollar.

De bandana in kwestie is een cosmetisch item dat in maart dit jaar verkregen kon worden via een pre-order crate. Al bij al is de bandana redelijk zeldzaam en in combinatie met de populariteit van PUBG maakt dat dat er ook aardig wat centjes voor worden neergeteld. Afgelopen zomer nog werd er "maar" 200 dollar voor neergeteld, maar afgelopen maand steeg de waarde al naar 700 dollar en deze week dus werd er meer dan 1000 dollar voor gegeven.

Inmiddels is dus duidelijk dat de bandana een gegeerd item is en blijkbaar zijn er mensen die er hun geld aan willen en kunnen uitgeven. Daardoor zijn ook heel wat spelers die de bandana hebben het item plots te koop gaan aanbieden, veelal voor ongeveer 950 dollar.

Het is wat het is natuurlijk, maar het blijft toch een opvallend verschijnsel. Wel valt het nog af te wachten of alles wel volgens de regels verloopt. Het zou immers kunnen dat er een bot aan het werk is die de prijs kunstmatig de hoogte in jaagt, hetgeen jammer genoeg wel eens durft gebeuren, maar dat zal eventueel onderzoek van Valve moeten uitwijzen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair