4gamers.be

Deze Assassin's Creed Origins headset kost €50.000

Door Jay, 30-09-2017 00:01

Ter promotie van Assassin's Creed Origins is Ubisoft een samenwerking aangegaan met Focal, producent van headsets, en Tournaire, een Franse juwelier. Samen hebben ze 10 Focal Listen Wireless headsets opgesmukt met een Horus-motief van 18 karaat goud. Daardoor komt de kostprijs van zo één headset op 50.000 euro. Wie wil, kan er ook nog een bronzen hoofd van de protagonist van Assassin's Creed Origins bij kopen en dat voor 12.000 euro.

Wie iets minder centjes heeft, kan alsnog een speciale Assassin's Creed Origins headset kopen via de Ubisoft Store. Met een prijskaartje van 249 euro is de headset nog steeds prijzig, maar toch al aanzienlijk goedkoper dan het gouden exemplaar, dat je waarschijnlijk toch niet effectief wil dragen, tenzij je nog een reserve koopt ook om tentoon te stellen dan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.