4gamers.be

Ubisoft zoekt de beste scheet ter wereld

Door Jay, 02-10-2017 18:24

Ubisoft heeft een wedstrijd gelanceerd waarbij men op zoek gaat naar de beste scheet ter wereld. Het scheetgeluid van de winnaar wordt verwerkt in South Park: The Fractured but Whole, als het geluid van het krachtige scheetwapen van de New Kid, het personage van de speler.

Via www.iamthefart.com kunnen geïnteresseerden deelnemen aan de I Am the Fart wedstrijd. Deelnemers moeten een filmpje inzenden waarin te zien en te horen is hoe ze een scheet laten. Een professionele jury zal alle inzendingen beoordelen en de winnaar mag dan naar Ubisoft San Francisco reizen om daar zijn of haar scheetgeluid professioneel te laten opnemen zodat het in de game verwerkt kan worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.