4gamers.be

Unsung Story staat gepland voor PS4, Xbox One en Nintendo Switch

Door Jay, 03-10-2017 10:08

Kickstarter heeft heel wat succesverhalen, maar Unsung Story is er daar voorlopig geen van. Voor de game werden begin 2014 al voldoende centjes opgehaald, maar een release is er sindsdien nog niet van gekomen. Afgelopen zomer gooide ontwikkelaar Playdeck de handdoek in de ring en het project werd overgenomen door Little Orbit. Dat heeft nu aangekondigd dat de game nu gepland staat voor een release op PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Andere opties, zoals Kindle en Windows Tablet, laat men vallen. Backers krijgen de kans om te kennen te geven op welk platform ze de game willen ontvangen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair