4gamers.be

Ook PS4 Pro en PS Move controllers krijgen nieuwe versies

Door Jay, 03-10-2017 12:57

Niet alleen is er een nieuwe versie van de PlayStation VR headset op komst, ook de PS4 Pro en PlayStation Move controllers krijgen kleine aanpassingen. Bij de PS4 Pro is het niet duidelijk wat er precies verandert, maar het zou gaan om een nieuwe interne component, al zou die wel geen invloed hebben op de feitelijke specs en performance van de console. Waarschijnlijk gaat het om een nieuwe component die goedkoper is om te maken dan de vorige die gebruikt werd.

Bij de PS Move controllers is er wel sprake van een verbetering. Zo wordt overgeschakeld naar Micro USB, dezelfde aansluiting die ook de DualShock 4 controller heeft, en wordt de batterij verbeterd van 1380 mAh naar 1900 mAh.

Waarschijnlijk zullen deze vernieuwingen ook in het Westen doorgevoerd worden, maar voorlopig is er enkel bevestiging voor Japan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair