4gamers.be

Stranger Things: The Game gelanceerd

Door Jay, 04-10-2017 13:28

Voor iOS en Android is Stranger Things: The Game gelanceerd, vermoedelijk ter promotie van het tweede seizoen van de reeks, dat op 27 oktober van start gaat via Netflix. De game, die Stranger Things in een klassiek Zelda-jasje lijkt te steken, is ontwikkeld door BonusXP en wordt uitgegeven door Netflix. Qua content lijkt het spel momenteel enkel zaken van het eerste seizoen te bevatten, maar blijkbaar zouden er updates volgens van zodra het tweede seizoen wordt gelanceerd. Spelers kunnen allerlei zaken verzamelen, een VHS-bibliotheek aanvullen, geheime personages vrijspelen, puzzels oplossen en meer.

De game is natuurlijk niet meteen weggelegd voor wie niets met Stranger Things heeft of de serie nog niet gezien heeft, maar fans kunnen zich er waarschijnlijk wel mee amuseren. Microtransacties zijn overigens niet van de partij.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.