4gamers.be

Voorbij de wormgaten in Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon

Door Jay, 05-10-2017 15:59

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven van Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon, die op 17 november verschijnen voor de Nintendo 3DS. Ook is meer info gegeven over het verhaal en werden nieuwe Ultra Beasts onthuld.

In Pokémon Sun en Pokémon Moon waren ultra-wormgaten vreemdsoortige ruimtes die op mysterieuze wijze overal in de regio Alola verschenen en in mysterie gehuld waren. In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon komen deze ultra-wormgaten opnieuw voor. Spelers kunnen op de rug van de Legendarische Pokémon Solgaleo en Lunala meerijden door deze wormgaten en werelden bereiken die ver daarachter liggen. Spelers kunnen via deze ultra-wormgaten veel diverse werelden bezoeken waaronder Ultra Megalopolis! De wereld van Ultra Megalopolis is een plaats waarvan het licht gestolen werd door Necrozma. In deze wereld schijnt vanuit een mysterieus torenachtig gebouw een heel helder licht, maar wat er boven in dit bouwwerk staat te wachten is nog onbekend.

In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon ontmoeten spelers de Ultra Recon Squad, een vreemde groep die uit een wereld afkomstig is die zich achter een ultra-wormgat bevindt. In elke versie kunnen spelers het verhaal vanuit verschillende perspectieven zien, waarbij Dulse en Zossie een centrale rol spelen in Pokémon Ultra Sun en waarbij Soliera en Phyco die rol innemen in Pokémon Ultra Moon. De Ultra Recon Squad brengt een nieuw Ultra Beast mee: UB Adhesive.

UB Adhesive
Type: Poison
Het hoofd van dit Ultra Beast is gevuld met gif en dit gif vuurt hij af vanuit de giftige naald boven op zijn hoofd. Naar verluidt is hij intelligent genoeg om de menselijke spraak te verstaan en vertoont hij veel emoties.

In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon kunnen spelers naast UB Adhesive ook andere nieuwe Ultra Beasts ontmoeten. In Pokémon Ultra Sun kunnen spelers UB Burst ontmoeten, en in Pokémon Ultra Moon is dat UB Assembly.

UB Burst
Type: Fire/Ghost
UB Burst heeft een hoofd dat bestaat uit een serie vreemdsoortige vonken dat hij kan verwijderen en laten ontploffen. Met zijn grappige gedrag krijgt hij zijn doelwitten zo ver dat zij niet meer op hun hoede zijn, en als zijn tegenstander heel dichtbij is, verrast hij die door zonder waarschuwing zijn hoofd op te blazen.

UB Assembly
Type: Rock/Steel
​Dit Ultra Beast is een verzameling van veel levensvormen. Het lijkt alsof hij gemaakt is uit op elkaar gestapelde stenen, maar elke “steen” is in feite een aparte levensvorm. Als hij de confrontatie zoekt met tegenstanders beginnen de ogen op elke steen helder rood te gloeien.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.