4gamers.be

Batman game van Telltale bevat foto van vermoorde Russische ambassadeur

Door Jay, 06-10-2017 10:42

OPGELET: dit bericht bevat mogelijke spoilers en mogelijk verontrustende beelden.


Voor The Pact, de tweede episode van Batman: The Enemy Within, heeft Telltale blijkbaar gebruik gemaakt van een foto van Andrei Karlov, de Russische ambassadeur voor Turkije die in december 2016 werd doodgeschoten toen hij een tentoonstelling opende in Ankara. Hij werd van dichtbij doodgeschoten door een Turkse politieagent, die zijn aanslag bewust zo pleegde zodat het gefilmd zou worden.

Vermoedelijk heeft iemand van Telltale de foto online gevonden en gebruikt om een scène in de game te creëren, waarbij bewakingsbeelden worden getoond van Gotham Brokerage, waar werd ingebroken en waar dus ook een slachtoffer viel. De bron van de foto werd vermoedelijk niet (goed) nagekeken, aangezien we ons niet kunnen voorstellen dat Telltale het beeld alsnog zou gebruiken als het zou weten dat het om een foto van een vorig jaar vermoorde Russische ambassadeur ging.

Telltale heeft vooralsnog niet gereageerd op de kwestie. Vermoedelijk zal men de scène in de game wel snel aanpassen, zoals gebruikelijk bij dergelijke toch wel pijnlijke foutjes.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair